Brugervilkår

FIndService.dk er en portal for private og firmaer, som søger tilbud på udførelse af serviceopgaver. Dette sker ved at forbrugeren tilføjer en opgave og opretter sig som bruger for derefter at få tilbud på deres opgaver. Når du opretter en opgave vedstår du at have læst og forstået vores betingelser. 

Persondatapolitk

For at du kan indgå indhente tilbud på vores portal, har vi brug for følgende oplysninger: navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere vores service til dig.

Personoplysningerne registreres hos ServiceBud IVS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Ved angivelse af din e-mail adresse og dit telefonnummer i forbindelse med din registrering på FindService.dk, accepterer du, at FindService.dk må videregive disse oplysninger til serviceleverandører, så de kan sende dig informationer om deres tilbud.

I forbindelse med at forbedre vores service og forbedringer af vores forretningsdrift har vi brug for at kunderne fortæller om sin oplevelse, hvilket man kan få en invitation på. Derfor kan det ske, at vi videregiver din e-mail og dit navn til Trustpilot.

Som registreret hos ServiceBud IVS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til tlf. 53 551 551 eller info@findservice.dk.

Fortrydelsesret 

På køb af serviceydelser er der ikke fortrydelsesret. 

Kommission

Det er 100% gratis for kunder at indhente tilbud og oprette sig på FindService.dk. Det er ligeledes gratis for fagmænd at oprette sig og afgive tilbud på opgaverne. Det er først når fagmænd vinder en opgave, at der bliver trukket en komission på 8% ekskl. moms pr. opgave. Fagmænd kan ved budgivning skrive til brugere gratis også, hvor de kan specificere deres bud (budbesked). Vi har dog tilføjet en funktion, hvor man kan sende en special besked, når der absolut er behov for det. For at der skal sendes besked, kun når der er behov for det, har vi besluttet at der skal være et lille gebyr på 20 kr. inkl. moms, når fagmænd vil sende en ekstra specialbesked til kunden. 

Budgivning 

Det er et krav af fagmænd, at der skal afgives samlet tilbud der dækker alle omkostninger for kunden. 

Bedømmelser

Det er kun kunder som har hyret et firma, der kan give bedømmelser. Det er strengt forbudt at oprette falske profiler og afgive falske bedømmelser. 

Udelukkelse 

Det er strengt forbudt aaf fagmænd at snyde med kommissionen og bedømmelser. Begge dele kan medføre udelukkelse med ingen krav om tilbagebetaling af indestående saldo.