Om os - FindService

Som navnet FindService indikerer hjælper vi forbrugere med at finde de bedste servicefagmænd til deres serviceopgaver. Vi startede småt med flyttebranchen, ved at skaffe de bedste flyttetilbud og flyttemænd til kunderne som stod med flytteopgaver. I dag har vi diversificeret portalen til også at tilbyde hjælp til at finde professionelle fagmænd indenfor et stort fagområde. Det der gør FindService special er, at vi samarbejder med andre portaler, som gør, at vi faktisk ikke selv behøver, at mestre hver eneste branche, men lade andre der virkelig har sat sig i området hjælpe vores brugere. Det giver os mindre forretning, men bedre kundetilfredshed. 

 

Find service i flere servicebrancher

Vi stræber efter at leve op til vores navn og forsøge på at dække så mange fagområder som overhovedet muligt. I dag er vores fokuspunkt at dække de fagområder inden for kundernes boliger, såsom flytning hvilket er fundamentet af starten på et liv i et nyt hjem og derefter maling, rengøring, murere, tømrer VVS’er og meget mere.

På erhvervsdelen kan vi være behjælpelige med at finde de bedste revisorer og advokater. 

 

Vision

Vores vision er, at der skal i servicemarkedet være absolut gennemsigtighed, ved at man ved brug af vores tjenester kan finde den bedste service indenfor alle brancher.

Mission

Vi startede som en serviceportal, men endte med at blive en søgemaskine indenfor tilbudhentningstjenester, hvor vi ikke alene kan tilbyde flere tilbud fra fagmænd, men har fundet de bedste serviceportaler også. Dermed er vores mission, at det skal være nemt for forbrugere og fagmænd at finde hinanden gennem denne portal, og derved sikre et højt serviceniveau til de rette priser.